A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Новини

Дата: від до Скинути

День охорони праці

Девіз Дня охорони праці-2020 (28 квітня): «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя»

13:17 28.04.2020

Дистанційне навчання в дії

Наші педагоги плідно працюють зі здобувачами освіти. Зворотній зв'язок налагоджено, дізнаємось нове, упроваджуємо на практиці, спілкуємось онлайн, користуємось новими технологіями. Сподіваємось, що скоро зустрінемось усі здорові, з новими знаннями та враженнями!

21:05 11.04.2020

«ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини читають Шевченка»

ІІ етап обласного конкурсу читців-декламаторів «ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини читають Шевченка», спрямований на популяризацію читання й мотивацію інтересу до творчості Великого Кобзаря

17:01 06.03.2020

Знайомство з Великою Британією

Викладачі центру Твереза Т.М., Данилова В.З., та Гладун Н.В. провели інтегрований урок географії, іноземної мови, технології приготування їжі за темою "Знайомство з Великою Британією".

16:56 05.03.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

25 лютого відбувся ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у Жовтоводському корпусі. Були запрошені здобувачі освіти м.Жовті Води, П'ятихатки та з сільської місцевості. Присутні мали змогу ознайомитись з цікавим та різноманітним світом професій. Була організована екскурсія корпусом, майстернями та гуртожитком. Проведені цікаві майстер-класи з професій, а наприкінці заходу всіх пригощали смачними млинцями, виготовленими майбутніми кухарями.

13:16 27.02.2020

Обмін досвідом

18 лютого 2020 року в місті Дніпро було проведено засідання секції викладачів фізико-математичних дисциплін. На засіданні виступили Шорохова Олександра Анатоліївна (методист НМЦ ПТО) з доповіддю «Факультативи з математики – потужне джерело підготовки здобувачів освіти до ЗНО» . Доцент кафедри «Прикладної математики» Державного національного університету ім. Гончара Волошко Віктор Леонідович розглянув методику та реалізацію питання якісної підготовки здобувачів освіти до ЗНО. Перед освітянською спільнотою виступила Чернюх Наталя Григорівна, яка провела майстер-клас на тему «Креативний підхід до підготовки та проведення уроків математики». На майстер-класі були розглянуті нові форми "пожвавлення" процесу навчання, поєднання традиційних та нестандартних методів при проведенні уроків для активізації розумової діяльності здобувачів освіти, розвитку їх творчих здібностей, використання різних видів колективної і групової роботи з метою підвищення вмотивованості до навчання та підвищення ефективності навчально-виховного процесу. Присутні викладачі взяли активну участь у запропонованих конкурсах майстер-класу та отримали цікаві ідеї для проведення уроків та позанавчальних заходів з математики.

13:09 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень