A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Тиждень толерантності

Дата: 19.11.2023 20:57
Кількість переглядів: 30

Тиждень толерантності в центрі виявився неймовірно важливим та цікавим. Відкрив нові можливості для спілкування, розуміння нашої особливості та різноманітності суспільства. Адже толерантність – це не якісь вчинки, поблажливість чи потурання, це – здатність сприймати без агресії інший спосіб життя, поведінку, інші погляди шляхом встановлення довірливих взаємовідносин, співпраці та компромісу.

З початку тижня, кожен день був наповнений ідеями, спрямованими на підвищення толерантності серед здобувачів освіти.

Учасники тижня (здобувачі освіти) мали можливість висловлювати свої думки та поділитися корисними порадами на віртуальній дошці Padlet «Як змінити світ на краще?»

Одне з найцікавіших завдань - описати риси характеру толерантної людини, підібравши слова з кожної літери слова «ТОЛЕРАНТНІСТЬ» на віртуальній дошці Gamboard «Асоціативний ряд», це підкреслило важливість не забувати та шукати ці риси у собі.

Здобувачам освіти були запропоновані завдання з чек-листів: «Добро для себе», «Добро для рідних», «Добро для довкілля», «Добро для друга чи подруги», «Добро для незнайомців», «Добро для тих, хто його так потребує», які спрямовані на розвиток толерантного суспільства. А також цікавий квест, корисні відеоматеріали та презентації.

Тиждень толерантності залишив неймовірно позитивне віддзеркалення в серцях всіх учасників, це був лише крок до створення більш гармонійного і комфортного освітнього простору для всіх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень