A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

День фізичної культури і спорту

Дата: 16.09.2023 20:28
Кількість переглядів: 27

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізкультури та спорту. Викладачі, здобувачі освіти, представники батьківської громади Західно-Дніпровського центру професійно-технічної освіти влаштували спортивне свято. Девізом свята стало гасло «Головне не перемога, а участь». Відбулись змагання з бігу на 100 м, метання гранати, зі стрільби, з армреслінгу, підтягування, набивання м’яча, стрибки на скалці.

Чудовий настрій, спортивний азарт, товариські стосунки і надзвичайно позитивна атмосфера панували на спортивних майданчиках, як серед гравців, так і серед уболівальників. Усі виявляли бажання брати участь у змаганнях та перемагати. Кожна мить демонструвала, що спорт – це красиво, яскраво та емоційно.

Адже такі заходи – це не тільки свято. Вони важливі для життя, роботи, навчання. Спорт об’єднує людей, знайомить між собою, зміцнює здоров’я, характер, розвиває у них такі навички, як швидкість, спритність, витривалість, терпіння і силу. Він виховує дисциплінованість, відповідальність, командний дух та приносить масу позитивних емоцій.

До речі, День фізкультури і спорту — непоганий привід вийти на пробіжку або записатися на плавання! Любіть спорт, бігайте, стрибайте, забивайте голи, рухайтеся!

#ЗДЦПТО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень