A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

22 січня був відкритий Центр професійної кар’єри # temp

Дата: 29.12.2021 20:22
Кількість переглядів: 99

22 січня був відкритий Центр професійної кар’єри # temp на базі ДПТНЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти». Над його створенням плідно працювала творча група з числа працівників центру, а на відкриття було запрошено чимало почесних гостей.

Право перерізання стрічки було надано начальниці управління агропромислового комплексу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації КЛІМОВИЧ Любові Миколаївні, заступнику голови Кам’янської районної адміністрації ЛІСОВОМУ Ігорю Федоровичу, заступнику директора з навчально-методичної роботи НМЦ ПТО у Дніпропетровській області ГРИШАЄВІЙ Олені Вікторівні та директору ДПТНЗ «Західно-Дніпровський ЦПТО» ЦИГАНУ Віктору Васильовичу.

Серед запрошених учасників урочистого відкриття Центру також були: голова Саксаганської ОТГ БАБЕЦЬ Олег Іванович; заступник голови Саксаганської ОТГ ЧАЛИЙ Едуард Валерійович; начальниця відділу освіти виконавчого комітету Саксаганської сільської ради СТОРЧАК Анжела Миколаївна; депутат П’ятихатської ОТГ, ПП «НВП «АГРОС» НЕГОДА Олександр Григорович; ФОП ГЕРАСИМОВА Яна Олександрівна та ЗАТИНАЦЬКА Ганна Володимирівна; начальниця відділу освіти П’ятихатської міської ради ПАРХОМЕЦЬ Інна Миколаївна; представниці Жовтоводської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості; головний спеціаліст відділу молоді та спорту виконавчого комітету Жовтоводської міської ради.

Адміністрація закладу освіти та запрошені гості обговорили пріоритетні напрямки розвитку професійної (професійно-технічної) освіти, форми та методи профорієнтаційної роботи з сучасною молоддю, важливість кар'єрного консультування, кроки до подальшої співпраці.

ГРИШАЄВА Олена Вікторівна та ГОЛОВЧЕНКО Світлана Василівна провели для педпрацівників цікавий тренінг за напрямом «Сучасні форми та методи профорієнтаційної роботи», модуль за темою «Інноваційні підходи до практичного профорієнтаційного консультування населення різної вікової категорії».

Планом роботи Центру професійної кар’єри передбачено проведення різнопланових заходів спільно з центрами зайнятості, соціальними партнерами, представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Сподіваємось, що завдяки плідній співпраці з усіма зацікавленими особами та структурами щодо економічного розвитку регіону та підвищення якості професійної (професійно-технічної) освіти, ми зможемо втілити наші задуми та спрямувати роботу на зміцнення позитивного іміджу саме професійної освіти!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень