A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Протипожежні тренування

Дата: 29.09.2021 20:14
Кількість переглядів: 98

Протягом тижня з 20 по 24 вересня з метою відпрацювання дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації в ДПТНЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти» проведено спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту, а саме протипожежні тренування.

Під час тренування відпрацьовано дії згідно з планами евакуації, випробовано систему протипожежного захисту - сигналу оповіщення про екстрену евакуацію працівників та здобувачів освіти, продемонстровано засоби індивідуального захисту та декілька типів вогнегасників, правила користування ними та проведено інструктаж щодо дій працівників та здобувачів освіти при виникненні пожежі у приміщеннях центру.

Запрошені рятувальники 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області продемонстрували пожежно-рятувальну техніку, оснащення, бойовий одяг, який могли приміряти всі охочі. Здобувачі освіти могли не тільки приміряти спорядження, але й спробувати себе в ролі рятувальника – керувати та направляти пожежний ствол для гасіння умовної пожежі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень