A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Безпека - це життя! Безпека - це майбутнє! Ми за безпечний Інтернет!

Дата: 14.02.2022 20:12
Кількість переглядів: 55

У найбільшій безпеці той, хто напоготові, навіть коли немає небезпеки. Завжди треба вести себе обережно та усвідомлено.

Працюючи в мережі Інтернет, ми повинні з’ясувати, а які тут існують правила, і що нам потрібно знати і чого дотримуватися, щоб залишитися здоровою людиною з усіх боків.

Напередодні Дня безпечного Інтернету Іволгіною Л.С. та Пархоменко О.О. для здобувачів освіти центру був проведений захід у формі гри. Мета: сприяти обізнаності молоді щодо безпеки в Інтернет, навчити підлітків відрізняти безпечне від небезпечного та захищати себе.

Викладачем інформатики Наталею Григорівною Чернюх був проведений виховний захід з групою №2 КК19 на тему «Правила Інтернет-безпеки і Інтернет-етики для підлітків». Мета проведеного заходу: розширити та поглибити знання молоді про Інтернет, розглянути користь використання Інтернету та його небезпеку, ознайомити з новою інформацією за рахунок спілкування з різними інформаційними джерелами, обміну думками між здобувачами освіти.

Під час заходу були розглянуті питання: безпечність користувачів у мережі Інтернет; важливість та корисність Інтернету для нормального розвитку підлітків. Як підсумок, для здобувачів освіти були проведені ігри на уважність, правила поведінки та спілкування - «Квітка» та «Друкарська машинка» .

Пам’ятайте, що Інтернет - це лише інструмент, яким Ви користуєтесь, щоб отримати відповіді на свої питання. Вчіться користуватись Інтернетом із розумом.

#ДеньБезпечногоІнтернету #SID2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень