A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Дні відкритих дверей

Дата: 23.03.2023 20:12
Кількість переглядів: 48

15 та 17 березня наш центр відчинив двері всім тим, хто бажає дізнатися детальніше про наші професії та умови вступу, перспективи працевлаштування, отримати інформацію про напрями діяльності, познайомитися з визначною історією нашого закладу П(ПТ)О, який у 2022 році відзначив 145-річний ювілей.

Для наших гостей були організовані екскурсії навчальними корпусами та виробничими майстернями 1 та 3 корпусів, проведені майстер-класи, надана вичерпна інформація щодо особливостей вступу та стосовно професій, за якими здійснюється підготовка.

Ми вдячні всім причетним! Тим, хто організував підвезення школярів до центру з інших населених пунктів, тим, хто допоміг в організації супроводу дітей, тим, хто розповсюджував інформацію щодо проведення Днів відкритих дверей, а також усім тим, хто намагався зробити ці дні насичено цікавими, корисними, пізнавальними.

Якщо, можливо, у когось залишились питання, то Ви знаєте де нас знайти. Також можна скористатись електронною заявою, яка міститься під Qr-кодом на останньому фото під цим дописом.

Реалізуйте сміливі ідеї, плани та мрії! Обирайте ту професію, яка крім гідного заробітку буде вам ще й до душі! Головне - бути правильно обізнаним у можливостях тієї чи іншої професії та довіряти власній інтуїції!

Разом ми зможемо більше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень