A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Будьмо добрішими!

Дата: 29.09.2021 20:10
Кількість переглядів: 114

Роби добро не тільки тоді, коли тебе бачать люди; значно більше треба для того, щоби бути справжньою людиною, коли тебе ніхто не бачить.

В. Сухомлинський

З метою вшанування пам'яті великого педагога і письменника В.О. Сухомлинського, виховання любові та поважного ставлення до творчості письменника, формування загальнолюдських цінностей по центру було проведено ряд заходів.

У бібліотеці центру були організовані тематичні виставки: «Усе віддаю дітям», «Не тільки розумом, а й серцем». Рекомендована література для читання: В.О.Сухомлинський "Серце віддаю дітям", "Листи до сина", "Народження громадянина".

Також здобувачам освіти була запропонована участь у Всеукраїнському конкурсі "Людина починається з добра" від Всеосвіта. За участь у якому діти отримали чек-листи «Твори добро!», перші 65 цеглинок, які так необхідні для міцного фундаменту доброго суспільства.

Добро - це найсвітліший прояв людської душі. Добрі люди потрібні завжди й скрізь. Вони приносять позитив, тепло і радість. Жити без таких людей неможливо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень