A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Вступ здобувачів освіти І курсу до профспілки

Дата: 29.09.2021 20:06
Кількість переглядів: 100

Невід’ємною структурою освітнього процесу в центрі є профспілкова організація, яка здійснює соціальний захист як працівників, так і здобувачів освіти. Згідно зі Статутом профспілки працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України, з перших днів вересня кожного навчального року здобувачі освіти, які вступили до центру, за поданою ними заявою, стають членами первинної профспілкової організації.

Вступ здобувачів освіти І курсу до профспілки 27 вересня проводили голова профспілки ПОП «ВГМК» Федір Клименко спільно з профспілковим активом: голова цехкому ГТВ Олександр Толкачов, голова цехового комітету ЗВ Володимир Карпов, голова комісії по роботі з жінками та дітьми профспілки ВГМК Людмила Фогель, член комісії по роботі з жінками та дітьми профспілки ВГМК Олена Забродська.

Молодим членам профспілки розповіли про мету, завдання, принципи роботи профспілки металургів та гірників України, про права, обов'язки та відповідальність, про первинні організації профспілки, про організаційну структуру та виборчі органи профспілки.

Цього року до профспілкової організації приєднались 25 здобувачів освіти І курсу, яким було урочисто вручені профспілкові квитки та подарунки у вигляді наборів викруток. Також була організована спортивно-розважальна гра «Похід супер козаків до профспілки металургів та гірників». Учасники отримали грамоти, а голова профспілки ПОП «ВГМК» Федір Клименко вручив першокурсникам гру «Дартс», футбольних м'ячі та солодощі.

На урочисте вручення профспілкових квитків до центру завітав і батьківський комітет. Більшість батьків працюють у структурних підрозділах «ВГМК» АТ «ОГХК»: Одуд Світлана Андріївна, Бочкрьова Тетяна Миколаївна, Ярайс Тетяна Василівна, Тесленко Світлана Євгенівна, Богданова Олена Станіславівна. Батьки щиро привітали здобувачів освіти зі вступом до організації ВГМК. Голова профспілки Федір Кліменко та голови цехкомів привітали батьків з тим, що їхні діти стали правоправними членами профспілки металургів та гірників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень