A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

ЯСКРАВИЙ РЕКОРД ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 25.11.2021 19:59
Кількість переглядів: 84

ДПТНЗ «Західно-Дніпровський ЦПТО» взяв участь у регіональному форумі «АГРО.БІЗ.ІНВЕСТ-2021», який відбувся 20 листопада в м.Дніпро. Метою форуму визначено встановлення ефективних комунікацій між владою, агробізнесом та всіма зацікавленими у розвитку агропромислового комплексу Дніпропетровщини. Учасники презентували досягнення та стартапи, були відзначені кращі представники сільського господарства.

Родзинкою заходу стала карта Дніпропетровщини із зерна, яка була занесена до національного реєстру рекордів України. Рекорд встановлено за підтримки директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації Андрія Рубана та начальника управління агропромислового розвитку Любові Клімович, сільського голови Саксаганської сільської ради Олега Бабця та директора ПП «НВП Агрос» Олександра Негоди.

Над самою картиною впродовж тривалого часу працювала творча команда з числа працівників центру: Циган Віктор Васильович – ідейний організатор та творчий керівник, Табацька Юлія Миколаївна, Сулімова Тетяна Вікторівна, Невмивака Олена Анатоліївна, Козіна Володимир Миколайович, Левченко Олена Василівна, Носенко Ольга Миколаївна, Глібкова Людмила Іванівна, Голуб Юлія Анатоліївна.

Під час форуму учасники порушували безліч важливих та актуальних питань щодо розвитку агропромислового комплексу Дніпропетровської області. З темою «Професійна (професійно-технічна) освіта та економіка регіону. Завдання. Перспективи» виступила заступник директора з НР Андрієнко Наталія, яка акцентувала увагу на значимості П(ПТ)О для розвитку економіки регіону, на важливості співпраці з роботодавцями, на перспективах інвестицій у П(ПТ)О сьогодні для забезпечення розвитку та процвітання Дніпропетровщини в майбутньому.

Ми пишаємось нашим закладом освіти, ми віримо в нашу молодь, ми разом готові та відкриті до співпраці! Разом ми можемо зробити нашу Дніпропетровщину найперспективнішою та найрозвиненішою областю країни!

Вітаємо освітян, працівників фермерських господарств, всіх тих, хто має відношення до агропромислового комплексу, із Днем працівників сільського господарства! Вашу працю цінують і в кожній родині, і на рівні цілої держави. У професійне свято хочеться побажати ситого життя та гарного врожаю, щастя в сім'ї та успіхів у роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень