A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Інтегрований урок

Дата: 25.12.2023 19:57
Кількість переглядів: 16

Нестандартні уроки дозволяють урізноманітнювати форми й методи роботи, позбавлятися шаблонів, створюють умови для виховання творчих здібностей та формуванню пізнавальних інтересів здобувачів освіти. У групі 2КК-22, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер» був проведений інтегрований урок викладачем Гладун Н.В. та майстром виробничого навчання Носенко О.М. на тему: «Приготування дріжджового тіста». Урок пройшов у формі брейн-рингу, який дозволив повторити технологію приготування дріжджового тіста, приготувати вироби та згуртувати команди, в яких здобувачі освіти відчули себе частиною колективу професіоналів.

Вже після першого раунду напруга суперництва зникла, поступившись дослідницькому захвату та ігровому азарту, коли команди разом шукали відповіді на найскладніші питання. За підсумками команди отримали однакову кількість балів, але кожен здобувач освіти отримав смачну нагороду, яку вони зробили своїми руками, це смаколики з дріжджового тіста, що вийшли пухкими, ароматними та смачними.

Проведення нестандартних уроків активізує процес навчання та розумового розвитку, дозволяє здобувачам освіти на найвищому рівні опанувати знання з майбутньої професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень