A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Удосконалюємо цифрову компетентність

Дата: 02.12.2022 19:51
Кількість переглядів: 54

Педагогічний колектив центру долучився до Тижня цифрової освіти від Мінцифри, який проводився з 21 по 27 листопада за ініціативи національного проєкту «Дія.Цифрова освіта» з метою підвищення рівня цифрової грамотності та отримання цифрових навичок.

Педагогічні працівники долучилися до активностей Тижня цифрової освіти: підписались на соцмережі проєкту, де систематично публікувалась корисна інформація та освітні можливості, проходили тест з цифрової грамотності Цифрограм (для порівняння рівня розвитку цифрової компетентності з минулорічним), переглядали освітні серіали на платформі «Дія.Цифрова освіта», також продовжували дистанційне навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти» від МОН і Google Україна.

Методистами центру були проведені інструктивно-методичні наради щодо важливості розвитку цифрових компетентностей педагогічних працівників у інформаційно-освітньому середовищі закладу освіти.

Цифрова компетентність — це впевнене, критичне і відповідальне використання та взаємодія з цифровими технологіями для навчання, професійної діяльності та участі у житті суспільства.

Навчаємось систематично! Формуємо важливі компетентності! Підвищуємо професійну майстерність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень