A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Перший урок

Дата: 05.09.2021 19:48
Кількість переглядів: 89

Перший день нового навчального року розпочався з проведення в кожній групі уроків, присвячених 30-річчю незалежності нашої країни.

Так, для здобувачів освіти групи 10 МШ-21 класним керівником Наталею Григорівною Чернюх та майстром виробничого навчання Людмилою Іванівною Глібковою був проведений Перший урок на тему «Моя країна – Україна» в формі уроку-мандрівки визначними місцями України. Мета: узагальнити та систематизувати знання молоді про Україну; розвивати знання про красу і багатство української мови; виховувати любов до рідного краю, його традицій, почуття поваги до всього свого, українського, бажання розмовляти рідною мовою; спонукати здобувачів освіти до усвідомлення необхідності жити в мирі та злагоді; виховувати патріотів держави, повагу до її символів, бажання стати гордістю своєї Батьківщини.

У групі №9 ЕЗ-20 урок у формі квесту на тему «Україна починається з тебе» провели класний керівник Тетяна Миколаївна Твереза та майстер виробничого навчання Людмила Олександрівна Красько. Здобувачі освіти розшифровували хмару слів та дат про Україну; збирали цитати з окремих слів; відгадували вікторину «Чи знаєте ви Україну?».

У групі МЕ-20 класним керівником Листопад Вікторією Геннадіївною був проведений перший урок на тему "Україна #30ua:втілені мрії про незалежність". Здобувачі освіти прослухали коротеньку розповідь про кроки до незалежності, переглянули відеоролики "Зробимо Україну кращою", "Яким був день 24 серпня 1991","Історія тризуба", "Народжені вільними" та закріпили свої знання під час проходження вікторини "Моя країна-Україна".

#1вересня_ПТО_Дніпропетровщина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень