A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Привітання до Дня поліцейського офіцера громади

Дата: 03.06.2022 19:28
Кількість переглядів: 183

Голова Саксаганської ОТГ Бабець Олег Іванович та директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти» Циган Віктор Васильович привітали зі святом поліцейських офіцерів Саксаганської громади - Ольховика Миколу Миколайовича та Корнієнка Андрія Вікторовича.

Віктор Васильович та Олег Іванович оголосили подяки дільничним громади за сумлінне виконання професійних обов’язків, надійне партнерство й ефективну співпрацю та з нагоди професійного свята.

«Ваша служба вимагає практичного досвіду, впевнених знань та умінь ухвалювати вірні рішення у складних ситуаціях. Професія поліцейського офіцера громади вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже від вас найбільше залежить спокій мешканців усіх населених пунктів громади. Тож бажаємо Вам, щоб громадяни відчули захист і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника!».

Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті! Бажаємо мужності, професійних здобутків, мирного неба, розуміння і підтримки рідних, міцного здоров’я, щастя та Божої опіки!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень