A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Декада природничо-математичної підготовки під гаслом «WOW-ефект викладача»

Дата: 03.06.2022 19:22
Кількість переглядів: 102

З 16 по 27 травня 2022 року в центрі була проведена декада природничо-математичної підготовки під гаслом «WOW-ефект викладача». Це були насичені 10 днів, протягом яких викладачами проведено: усний журнал «Математика в білому халаті», позаурочний захід «Наші домашні улюбленці», фото-квест «Органічна хімія», урок-конференція «Рівняння в авангарді науки», STEM-урок «Інженерія як наука», презентація математичних проєктів та веб-квестів. Крім проведених онлайн-уроків також була розміщена корисна інформація для здобувачів освіти в групах GoogleClass. Усі заходи довели професійну майстерність викладачів, відбувся корисний обмін досвідом.

Паралельно з планом роботи методичної комісії було порушено ряд важливих питань, до розгляду яких долучилися заступник директора з НР та методисти центру. Увага була зосереджена на таких питаннях: документація викладача, презентація корисних курсів ПК, технології дистанційного та змішаного навчання, критерії оцінювання здобувачів освіти, інтерактивні методи навчання, навчально-методичне забезпечення кабінетів, цифрова компетентність сучасного викладача, формування самоосвітньої компетентності та інформаційної культури здобувачів освіти, ST(R)E(A)M-напрямок в освіті. За результатами проведених заходів створений медіа-журнал «WOW-ефект на уроках».

Упродовж декади всі матеріали (методичні розробки та рекомендації, презентації, посилання) систематично розміщувались у групі методичної комісії для загального користування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень