A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Святковий захід

Дата: 06.10.2024 17:27
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

04.10. 2024 в центрі відбувся урочистий захід з нагоди декількох важливих дат. Розпочали з традиційної щорічної посвяти здобувачів освіти першого курсу в члени профспілки «ВГМК" АТ "ОГХК". На заході були присутні представники профспілкового комітету: голова цехового комітету збагачувального виробництва Володимир КАРПОВ, голова комісії по роботі з жінками та дітьми Людмила ФОГЕЛЬ, голова комісії зі спортивно-масової роботи Олег КОБИЛЬКО. Гості привітали молодь зі святом і подарували корисні подарунки.

З нагоди Дня працівників освіти на заході була присутня адміністрація центру. Директор Віктор ЦИГАН привітав здобувачів освіти з посвятою у члени профспілки та відзначив грамотами викладачів та працівників корпусу.

Ще одним приводом зібрання стало свято, присвячене нашим захисникам, нашим мужнім воїнам - День захисників та захисниць України. На свято завітав представник Збройних Сил України ЧЕРНЕНКО Вадим Іванович, який привітав усіх присутніх зі святом та розповів, як нелегко дається нашим героям шлях до перемоги, але завдяки підтримці наших українців, наших дітей, військові роблять все задля перемоги й Україна обов’язково переможе!

Здобувачі освіти взяли участь у «Козацьких розвагах» та під керівництвом викладача захисту України Ігоря МИРОНЮКА змагались у різноманітних конкурсах. Учасники поділились на команди, виконували різні козацькі трюки, виявляли силу та креативність у козацьких конкурсах. Всі присутні отримали велике задоволення від свята, поділились своїми емоціями та враженнями. Святковий захід виявився цікавим та насиченим, дух переможців був присутній протягом усього часу та у всіх залишився прекрасний настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень