A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Інтегрований урок на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього»

Дата: 01.12.2023 16:50
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Розвиток творчого мислення здобувачів освіти, можливість застосовувати отримані знання у реальних умовах - важливий засіб формування особистісних якостей майбутніх кондитерів.

У групі 3КК-21, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер», викладачем Гладун Н.В. та майстром виробничого навчання Голуб Ю.А. був проведений інтегрований урок на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».

Здобувачі освіти демонстрували свої знання, які вони отримали на уроках теоретичного навчання: заповнювали інструкційні картки, виконували інтерактивні завдання, проходили тестування. Після повторення теорії, майбутні кондитери приготували незвичайно смачні медово-імбирні пряники, які розмалювали кольоровою глазур’ю на осінню тематику.

Творчий підхід до проведення уроку викладача та майстра дав відмінні результати - здобувачам освіти дуже сподобався урок, підвищив їх інтерес до обраної професії, нагадав, що кондитер – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень