Інтегрований урок на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього»
Розвиток творчого мислення здобувачів освіти, можливість застосовувати отримані знання у реальних умовах - важливий засіб формування особистісних якостей майбутніх кондитерів.
У групі 3КК-21, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер», викладачем Гладун Н.В. та майстром виробничого навчання Голуб Ю.А. був проведений інтегрований урок на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
Здобувачі освіти демонстрували свої знання, які вони отримали на уроках теоретичного навчання: заповнювали інструкційні картки, виконували інтерактивні завдання, проходили тестування. Після повторення теорії, майбутні кондитери приготували незвичайно смачні медово-імбирні пряники, які розмалювали кольоровою глазур’ю на осінню тематику.
Творчий підхід до проведення уроку викладача та майстра дав відмінні результати - здобувачам освіти дуже сподобався урок, підвищив їх інтерес до обраної професії, нагадав, що кондитер – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.