Тиждень професій ресторанного сервісу
З 14 по 18 жовтня в центрі проведено Тиждень професій ресторанного сервісу. Педагогічні працівники та здобувачі освіти нашого закладу освіти брали активну участь у заходах, що проводились за ініціативи НМЦ ПТО у Дніпропетровській області.
Викладачка ПТП Гладун Неля Василівна взяла участь у відеомарафоні майстер-класів з професій «Кухар. Кондитер» з презентацією відео «Два кольори» https://youtu.be/Jy0w01i3SY0 та в профорієнтаційному челенджі «Смак життя починається з професії «Кухар»» з відео «Моя професія» https://youtu.be/rxmh8ViriF4
Здобувачка освіти групи 2КК-22 Мосюк Вікторія посіла друге місце в інтернет-олімпіаді серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар».
15 жовтня 2024 року Голуб Юлією Анатоліївною був проведений відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Приготування страв з тушкованих та запечених овочів: картопля тушкована з м’ясом». Під час уроку був проведений інструктаж відповідно до теми, витримані санітарно-гігієнічні норми згідно з вимогами. Майстриня використала професійно необхідні форми і методи роботи, провела цікаву демонстрацію. Кожна бригада групи виконала чітко поставлені завдання та досягла цілей уроку.