A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Завершення тижня професій зварювального виробництва

Дата: 10.12.2023 14:04
Кількість переглядів: 10

У четвертий день тижня професій зварювального виробництва відбувся захопливий майстер-клас для першокурсників. Досвідчений викладач професійно-теоретичної підготовки Микола ТЕРЕЩЕНКО розкрив тонкощі зварювального процесу, які практично та майстерно відтворили випускник 2021 року Богдан ВАСЮРА та здобувач освіти групи МЕ-22 Олександр КОЛЄСНІК. У підтвердження того, що зварювання - це цікавий та творчий процес, було презентовано новорічну металеву конструкцію, яка приємно вразила та здивувала присутніх. Як зазначив Богдан ВАСЮРА: "Зварювання спочатку було моїм захопленням, а згодом стало професією. Радий, що обрав для навчання саме цей заклад освіти. Якби можна було, то вивчився б тут удруге".

Останній день тижня професій зварювального виробництва промайнував у дусі змагань та мозкового штурму. Здобувачі освіти розділились на команди та мали змогу пройти цікаву вікторину (на швидкість) "Який ти електрогазозварник?" за допомогою інтерактивної програми Welducation Basic.

Окрім вікторини команди поринули у 3D вимір зварювального виробництва зі всіма тонкощами цього мистецтва та звуковим супроводом.

Наприкінці дня відбулося засідання з підведенням підсумків та нагородженням за активну участь у різноманітних заходах тижня.

Усі були дуже задоволені та приємно вражені від власної активності!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень