A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Тиждень професій зварювального виробництва

Дата: 10.12.2023 13:55
Кількість переглядів: 15

 

У перший день тижня для здобувачів освіти центру було проведено віртуальну екскурсію музеєм Бориса Патона та Євгена Патона, який першим у світі автоматизував зварювання під флюсом. Були розповіді про сім'ю Патонів та їхній вагомий внесок у розвиток зварювального виробництва.

Другий день тижня промайнув з ноткою веселощів та гумору. Молодь долучилася до створення стенгазети та коміксів під девізом: "Гумор і сміх об'єднує всіх!". На онлайн-дошку Padlet додані різноманітні варіанти коміксів на обрану тематику. До кінця тижня триває онлайн-опитування з метою визначення переможця у номінації "Найоригінальніший комікс".

29.11.2023 у рамках тижня професій зварювального виробництва здобувачі освіти центру відвідали філію "ВГМК" АТ "ОГХК", щоб на власні очі побачити робочий процес зварювання, який вони опанували в теорії. Здобувачі освіти відвідали ремонтно-монтажне управління (РМУ), ремонтно-механічний цех (РМЦ) та збагачувальне виробництво, де побачили всі тонкощі зварювання та роботу токарно-фрезерного обладнання. Колектив центру та здобувачі освіти висловлюють щиру подяку адміністрації філії "ВГМК" АТ "ОГХК" за отриману можливість спробувати свої сили на підприємстві та застосувати на практиці набуті навички для опанування майбутньої професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень