A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки

Дата: 02.03.2021 13:24
Кількість переглядів: 138

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки для здобувачів освіти проведено ряд заходів. Серед них: виховний захід "Сторінками життя Лесі Українки", вікторина "Життя та творчість Лесі Українки", робота над плакатом співпраці, виставка творчого доробку письменниці та перегляд фотоальбому "Історія життя Лесі Українки" в бібліотеці центру.

 

25 лютого в бібліотеці центру був проведений виховний захід, який організували та провели здобувачі освіти, що мешкають у гуртожитку, спільно з вихователем Демчук Л.А. та бібліотекарем Кулик Н.І.

Це був творчий вечір "Леся Українка - поетична квітка України", присвячений українській письменниці та культурній діячці Лесі Українці. Молодь мала змогу зануритись у життєвий та творчий шлях Лесі Українки, пройнятись її думками, болем та великою любов'ю до України. Також учасники заходу: Мойсеєнко Ганна, Кучер Юлія, Антонян Анна, Назарова Влада, Капінус Таня, Галамага Стас зачитали улюблені поезії та показали сценку з драми-феєрії "Лісова пісня". Усі присутні мали можливість ознайомитись із книжковою виставкою "Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я...", присвячену творчості поетеси. Творчий вечір пройшов душевно та надихаюче, адже після заходу діти зацікавились творчістю Лесі Українки ще більше.

Ми маємо шанувати культурну спадщину наших українців, які зробили неоціненний внесок у розвиток української літератури", - підсумувала захід вихователь Любов Анатоліївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень