A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

З шаною до мудрості

Дата: 08.10.2021 13:14
Кількість переглядів: 66

До Міжнародного дня людей похилого віку та з нагоди Дня працівників освіти першокурсники разом із майстрами виробничого навчання Іволгіною Л.С. та Пархоменко О.О. привітали Стенько Людмилу Петрівну, колишню викладачку хімії, яка більшість свого професійного життя віддала справі навчання та виховання молоді.

Також Коломійченко О.С. та Савчук Н.К. разом зі здобувачами освіти провели акцію "Подаруй солодощі літній людині". Юнаки та дівчата розповідали про своїх дідів та бабусь. Літнім людям, які зустрічалися дорогою до центру, дарували солодощі. Відвідали з привітанням місцеву письменницю, переможницю багатьох літературних конкурсів, як в Україні так і в США, Канаді. Коломійченко Тетяна Омелянівна, шанована письменниця, радо подарувала молоді свої останні дві книги, які були передані до бібліотеки корпусу.

Вшановуючи людей похилого віку, ми з вдячністю звертаємося до них за те, що передавали нам свої знання і досвід, допомагали нам робити перші кроки на шляху до опанування професії, підставляли плече в складних виробничих ситуаціях, вселяли в нас віру і впевненість у собі.

Ще раз дякуємо Вам за відповідальне ставлення до своєї справи і життєву мудрість, які ви передаєте молодим. Зичимо вам, міцного здоров’я, радості, благополуччя та підтримки нащадків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень