A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Обмін досвідом

Дата: 21.02.2020 13:09
Кількість переглядів: 157

18 лютого 2020 року в місті Дніпро було проведено засідання секції викладачів фізико-математичних дисциплін.
На засіданні виступили Шорохова Олександра Анатоліївна (методист НМЦ ПТО) з доповіддю «Факультативи з математики – потужне джерело підготовки здобувачів освіти до ЗНО» .
Доцент кафедри «Прикладної математики» Державного національного університету ім. Гончара Волошко Віктор Леонідович розглянув методику та реалізацію питання якісної підготовки здобувачів освіти до ЗНО.
Перед освітянською спільнотою виступила Чернюх Наталя Григорівна, яка провела майстер-клас на тему «Креативний підхід до підготовки та проведення уроків математики».
На майстер-класі були розглянуті нові форми "пожвавлення" процесу навчання, поєднання традиційних та нестандартних методів при проведенні уроків для активізації розумової діяльності здобувачів освіти, розвитку їх творчих здібностей, використання різних видів колективної і групової роботи з метою підвищення вмотивованості до навчання та підвищення ефективності навчально-виховного процесу.
Присутні викладачі взяли активну участь у запропонованих конкурсах майстер-класу та отримали цікаві ідеї для проведення уроків та позанавчальних заходів з математики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень