A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Декада викладачів фізичної культури, захисту України, історії та громадянської освіти

Дата: 27.06.2022 13:00
Кількість переглядів: 79

З 06 по 17 червня в центрі була проведена декада викладачів фізичної культури, захисту України, історії та громадянської освіти. Гаслом декади стали слова Т.Фулпера «Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього світильники».

Було розглянуто декілька важливих питань для якісної організації освітнього процесу: огляд необхідної документації викладача, заповнення журналів теоретичного навчання та особливості критеріїв оцінювання з визначених предметів, нормативне забезпечення кабінетів, цифрова компетентність сучасного викладача, самоосвіта, формування самоосвітньої компетентності та інформаційної культури здобувачів освіти на уроках тощо.

У рамках декади був проведений фотоконкурс «Я обираю здоровий спосіб життя». Також було проведено анкетування викладачів відповідних предметів та обговорення результатів. Викладачами фізичної культури підготовлений усний журнал «Подорож до музею спорту». Кожен розповів про свій шлях у спорті та наголосив на необхідності та важливості підтримки здорового способу життя. Викладачами захисту України проведено практичне заняття щодо надання домедичної допомоги. Тетяна Миколаївна та Олександр Петрович розповіли про необхідний вміст аптечки та продемонстрували найперші та найпростіші способи надання допомоги. Викладачами історії проведений урок мужності та патріотизму. На захід були запрошені випускники центру, які розповіли про важливість підтримки та допомоги один одному. Павлина Пилипівна та Ірина Леонідівна підготували інформацію про загиблих героїв нашої країни та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Серед загиблих відомий жовтоводець - письменник Бережний Олександр, який зовсім нещодавно був у центрі та презентував власні збірки поезій. Здобувачка освіти першого курсу Христина Горбатюк розповіла про свого батька, який сьогодні захищає нашу країну. Максим Володимирович підготував інформацію про історію боротьби України за територіальну цілісність. Захід вийшов насичений емоціями, чуттєвий та інформаційно-насичений.

Все буде Україна! Ми робимо для цього все від нас залежне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень