A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

2019-2020 навчальний рік

Дата: 04.05.2020 12:54
Кількість переглядів: 198

 

                                               

2019-2020

  Математика навколо нас. Вітаємо переможця!

 

Криворізьким навчально-виробничим центром, що є базою експерементального майданчика Всеукраїнського рівня зі STEM-освіти, було проведено конкурс «Математичний марафон» за номінаціями: «Математика у професії»; «Математика розрахункова»; «Математичка»; «Математика у побуті» та «Математичне дозвілля».
Переможцем у номінації «Математичне дозвілля» стала Наталя Чернюх – викладач математики ДПТНЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти».
За результатами конкурсу переможці в різних номінаціях отримали дипломи, навчально-методичні посібники «Математика і професія» та електрочайники.
Найкращі роботи математичного марафону увійдуть до нової збірки «Математику люблять усі».
Від педагогічного колективу центру вітаємо Наталю Григорівну Чернюх з перемогою та бажаємо подальших професійних успіхів у роботі, адже здобутки окремих викладачів є складовою іміджу і закладу освіти.

 

Серед учасників обласного методичного фестивалю «Професійна (професійно-технічна) освіта Дніпропетровщини: кращі практики» (який проводився НМЦ ПТО у Дніпропетровській області у лютому - квітні 2020 року) були педагоги нашого центру. За результатами оцінки журі в номінації «Методико-педагогічні тренінги» ІІІ місце зайняла робота Городенської Катерини Михайлівни "Мистецтво запитання: як, чому і скільки (програма тренінгового заняття)".

 

 

 

Викладачі центру серед переможців віртуального конкурсу педагогічної майстерності серед викладачів фізико-математичних та ІТ дисциплін. 

За результатами Конкурсу:
в номінації «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у педагогічній діяльності»:
дипломом ІІ ступеня отримала Анциферова Ольга Петрівна, викладач фізики (проєкт «Фізика в медицині»);
в номінації «Мій результативний (вдалий) урок навчального року»: дипломом ІІІ ступеня отримала Чернюх Наталю Григорівну, викладач математики (методична розробка уроку «Презентація показникової функції»)

 

    

                              Робота Омельченка Олександра зайняла ІІІ місце в обласному конкурсі                                  "Комп’ютерна графіка та анімація" в номінації «Відеоролики»

 

 

     Лазарєв Сергій - ІІІ місце в конкурсі "Шевченківська скарбниця" (м.Жовті Води)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень