A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

«Математика для всіх». "Кенгуру-2021" скликає друзів

Дата: 20.03.2021 12:43
Кількість переглядів: 108

18 березня 2021 року відбувся Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру», в якому взяли участь 20 здобувачів освіти І-ІІІ курсів. Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» дуже популярний в Україні. Загалом конкурс «Кенгуру», що зародився в Австралії, проводиться у 50 країнах світу і в ньому змагаються понад 5,5 мільйонів здобувачів освіти.

Основна мета конкурсу «Кенгуру» – популяризація математичних ідей, підвищення інтересу до математики, розвиток інтелектуальних здібностей та підтримка талановитої молоді, аналіз а запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні.

Конкурс-гра «Кенгуру» відрізняється від традиційних олімпіад тим, що в ній можуть брати участь здобувачі освіти всіх вікових категорій, а різноманітність та оригінальність завдань роблять конкурс дуже цікавим.

Учасникам пропонується 30 задач, до кожної з яких дається 5 варіантів відповідей, серед яких тільки одна правильна. Учасник повинен на спеціальному бланку відмітити правильну відповідь без будь-яких пояснень. На виконання всього конкурсного завдання дається 1 год 30 хв.

Математичний конкурс “Кенгуру” є одним із тих змагань, у якому немає переможених. Кожен здобувач освіти знає, що участь у ньому вже є перемогою, особистою перемогою над байдужістю, перемогою зацікавленості над її відсутністю, черговою сходинкою до інтелектуального зростання. Це перемога бажань більше знати і вміти.

Всі учасники по завершенню конкурсу отримують сертифікати, збірники, сувеніри, а найрозумніші, які набрали найбільшу кількість балів, - дипломи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень