A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Енергоефективність — крок до енергонезалежності та дбайливого ставлення до природніх ресурсів країни

Дата: 20.11.2020 12:06
Кількість переглядів: 105

Нова тарифна політика у сфері житлово-комунальних послуг змусила практично кожного мешканця країни серйозно замислитись про те, як скоротити використання найпоширеніших ресурсів: води, газу, електроенергії та тепла. Однією важливою умовою раціонального використання ресурсів є застосування енергоефективних технологій та обладнання.

19 листопада 2020 року в центрі був проведений проблемний семінар «Чи загрожує людству енергетичний голод і як його уникнути?». На цей захід були запрошені кращі математики, переможці І етапу олімпіади з математики. Перед здобувачами освіти були поставлені різноманітні задачі, які вони розв’язали, проаналізували результати і зробили певні висновки.

1.Економія води – це крок до збереження не лише цінного природного ресурсу, а й енергії! Економія води пом’якшить зміни клімату!

2.Збір та вторинна переробка макулатури дасть можливість зберегти дерева, які поглинають парникові гази, енергію та клімат!

3. Користуючись багаторазовою сумкою для покупок та паперовими пакетами, ми не лише зменшуємо кількість пластикового сміття, але й заощаджуємо нафту та енергію.

Отже, заощаджувати ресурси – це означає дбати про свою землю, турбуватись про чисту і багату країну, в якій будуть жити наші діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень