A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Збірник з математики за професійним спрямуванням

Дата: 10.07.2024 12:04
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Практична компетентність є важливим показником якості математичної освіти. Вона певного мірою свідчить про готовність молоді до повсякденного життя, до найважливіших видів суспільної діяльності, до оволодіння професійною освітою.

Розв'язування задач відіграє особливу роль у навчанні, оскільки сприяє розвитку інтелекту учнів, їхніх творчих здібностей. Будь-яка навчальна задача – це джерело інформації про конкретну ситуацію, аналіз якої ґрунтується на набутих знаннях.

Творча група викладачів математики закладів П(ПТ)О області в складі: Чернюх Н.Г. та Бальвас М.М. та Сіренко Н.І. (методиста НМЦ ПТО у Дніпропетровській області) дібрали, напрацювали задачі для підготовки робітничих кадрів за професіями: «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Столяр будівельний. Паркетник», «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник», «Кухар. Кондитер», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Водій автотранспортних засобів», «Робітник фермерського господарства» та створили збірник з математики за професійним спрямуванням (http://surl.li/usqwg).

Кожній професії відповідає своя специфіка задач професійного спрямування. Як правило, такі задачі викликають значний інтерес, особливо якщо їх розв’язання підказує молоді практичне розв'язування професійного питання.

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень