A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Енергоефективність - справа кожного

Дата: 14.11.2022 12:03
Кількість переглядів: 38

 

З метою формування екологічної свідомості серед здобувачів освіти, підтримки обдарованої молоді, здатної генерувати нові ідеї, привернення уваги до наявних проблем у сфері енергоефективності та охорони довкілля з 07.11.2022 по 11.11.2022 в ДПТНЗ "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти" традиційно пройшов онлайн Тиждень енергозбереження під гаслом «Енергоефективність – справа кожного». Презентувала план тижня викладач фізики Ольга Петрівна Анциферова. Під час свого виступу розповіла про доцільність ощадливого використання ресурсів та знайомила з поняттям енергоефективності. Під час тижня здобувачі освіти, викладачі, майстри виробничого навчання, батьки ознайомилися з найкращими рекламними роликами ЗП(ПТ)О України з енергозбереження, де наш Центр безпосередньо брав участь (за результатами Конкурсу проєктів «Мій заклад професійно-технічної освіти будує енергоефективну Україну!»), в екологічній акції по розподілу вторинної сировини вдома «Роздільний збір сміття – шлях до чистоти довкілля», екологічній толоці «Мій рідний край – мені про нього й дбати», челенжі споживання енергоресурсів вдома «Зроблю свій дім енергоефективним, допоможу своїй країні», у віртуальному конкурсі відеороликів з енергоефективності «Енергозбереження в моїй професії для повоєнної побудови енергетичної незалежності України», переглянули презентацію «10 фактів енергозбереження» підготовлену викладачем хімії, біології й екології Кривяник Валентиною Миколаєвою, спробували себе в розробці енергоефективних проєктів.

Методична комісія природничо-математичного циклу на своєму засіданні розглянула питання «Інноваційні технології для виховання нової особистості, яка реалізує ідеї сталого розвитку в собі і соціумі». Голова методичного об’єднання Чернюх Наталя Григорівна відмітила важливість даного питання в умовах сьогодення і підвела підсумки проведеного тижня.

З великим задоволенням викладачі, майстри виробничого навчання, здобувачі освіти долучилися до участі в Енерго-інноваційному хабі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» за темою: «Енергоефективність будинків» у спільному вебінарі НМЦПТО у Дніпропетровської області, Дніпровського центру професійно-технічної освіти, Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою та компанії «АТМОСФЕРА» в рамках Тижня енергозбереження для ЗП(ПТ)О області.

Тиждень пройшов змістовно, насичено та з великою користю для всіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень