A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

День здоров'я

Дата: 30.09.2020 11:49
Кількість переглядів: 99

 

За традицією на початку кожного навчального року до всесвітнього Дня здоров'я у Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти проводяться спортивні змагання.

Цього року у змаганнях взяли участь всі здобувачі освіти корпусу №3. У програму спортивного свята входило безліч чудових видів змагань: біг на 100 метрів, підтягування, метання гранати, стрибки на скакалці, нахили тулубу, рукохід, проходження лабіринту та перетягування каната.

В ролі організаторів свята виступили представники учнівського самоврядування та керівник фізичного виховання Шеремет Анатолій Григорович. Приємно й те, що здобувачі освіти самі вирішували, хто і в якому виді змагань буде відстоювати честь своєї групи, а майстри та класні керівники були звичайними членами команди і за вказівками капітанів самовіддано рвалися в боротьбу.

І хоч проведення "Дня здоров’я" ставило за мету формування здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та створення умов для заняття спортом, за підсумками ми отримали більше – єднання, вміння працювати в команді, щире вболівання за перемогу та дружню підтримку в поразках.

Спортивне свято видалося на славу: море позитивних емоцій , ще більше згуртування колективу і прекрасна погода зробили свою справу. І, природно, перемогла дружба!

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень