A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

14 грудня, відповідно до Указу Президента, починаючи з 2006 року, українці вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Дата: 21.12.2021 20:43
Кількість переглядів: 78

Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та самовідданості. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь. Висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

У цей день на інформаційних годинах здобувачі освіти разом з викладачами, майстрами виробничого навчання вшанували подвиг учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Викладач хімії та біології - Твереза Тетяна Миколаївна разом зі здобувачами освіти обговорила екологічні проблеми сучасності та навколишнього середовища підкресливши, що «...завдяки надійній підтримці та розумінню міжнародної спільноти глобального виклику, який випав на долю України, нам вдалося побудувати Новий безпечний конфайнмент, захисну Арку, яка на 100 років захистить людство від негативного впливу 4-го зруйнованого енергоблоку на життя, здоров’я людей та навколишнє середовище».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень