A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

Підвищення енергоефективності – запорука забезпечення енергетичної незалежності України

Дата: 18.11.2020 16:00
Кількість переглядів: 103

 

18 листопада 2020 року для працівників центру був проведений тест з енергоефективності «Зберігай природні ресурси заради майбутнього!».

Енергоефективність означає раціональне використання енергетичних ресурсів, досягнення економічно доцільної ефективності використання існуючих паливно-енергетичних ресурсів при дійсному рівні розвитку техніки та технології та дотриманні вимог до навколишнього середовища.

Для населення – це значне скорочення комунальних витрат, для країни – економія ресурсів, підвищення продуктивності промисловості і конкурентоспроможності, для екології – обмеження викидів парникових газів в атмосферу, для енергетичних компаній – зниження витрат на паливо і необґрунтованих витрат на будівництво.

Наша Екодія може починатися з простої економії води, електроенергії, тепла, газу, а може бути і більш активною – стати на захист збереження лісу або приєднатись до кліматичного маршу. Разом ми можемо врятувати і подбати про все, що для нас є таким цінним: нашу природу, здоров’я, життя і чудову планету!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень